Fidelizare

Castigi puncte de fidelizare la fiecare comanda

fiton.ro te rasplateste cu puncte de fidelizare de fiecare data cand comanzi ceva de pe site. Trebuie doar sa ai un cont creat pe site si sa incepi sa achizitionezi cadouri pentru tine, familia ta, prietenii tai sau partenerii tai.

Pentru orice achizitie facuta prin intermediul magazinului nostru online, vei primi puncte de fidelizare pe care le poti folosi oricand ca si reduceri pentru cumparaturile viitoare. Sistemul functioneaza foarte simplu si in mod automat.

Informatiile despre numarul punctelor de fidelizare acumulate le poti afla din meniu Contul Meu. De fiecare data cand vei dori să achizitionezi produse de pe fiton.ro, la finalizarea comenzii vei fi informat despre volumul punctelor acumulate si ti se va oferi posibilitatea de a le folosi integral sau partial pentru a reduce valoarea noii tale comenzi.

Aceste puncte de fidelizare le poti folosi ca si reducere pentru cumparaturile viitoare cu conditia ca punctele de fidelizare folosite la o comanda sa fie in limita a maxim 50% din valoarea comenzii respective.

Care este valoarea punctelor de fidelizare?

50 lei ( valoare comanda ) = 1 punct de fidelizare
1 punct de fidelizare = 1 leu ( tva inclus )

Asta inseamna că 2% din valoarea comenzilor tale se transforma automat in puncte de fidelizare, adica in reduceri pentru comenzile viitoare.

Cum poti folosi punctele de fidelizare?

Acest sistem de fidelizare functioneaza doar dacă faci comenzile online si daca iti creezi cont pe site.

Atunci cand finalizezi comanda ai urmatoarele 3 posibilitati (pentru asta trebuie sa fi logat in contul tau de pe acest site):

  1. sa folosesti integral punctele acumulate
  2. sa folosesti doar partial punctele acumulate
  3. sa nu folosesti punctele, urmand să le folosesti cu ocazia unei alte comenzi

Care este perioada de valabilitate a punctelor de fidelizare?

Punctele de fidelizare au o valabilitate de 365 de zile din momentul in care le-ai obtinut. La fiecare noua comanda, perioada de valabilitate a punctelor tale de fidelizare se va actualiza la 365 de zile.

Această perioadă NU se poate prelungi. Asta inseamna ca trebuie sa revii cu o noua comanda in intervalul acesta de 365 de zile pentru a  putea sa folosesti punctele de fidelizare acumulate.